Formålet med Bevis

Formålet med BEVIS (Bevægelse i skolen) er at give folkeskolens lærere et sted, hvor de nemt og hurtigt kan finde frem til en bevægelsesaktivitet, der understøtter fagets faglige sigte og indhold. At igangsætte bevægelse er jo umiddelbart ikke så svært. Man kan gå en tur, bruge smartboarded til lidt Just dance osv. men alting har sin levetid og det bliver sværere og sværere at finde på. Samtidig opleves det ofte, at de store elever melder pas. Det er altså ikke det store problem at igangsætte bevægelse, men det store problem ligger i at koble det faglige med det kropslige og derved også gøre bevægelsesaktiviteten meningsfuld for eleverne store som små. Bevægelsesaktiviteterne skal netop understøtte indlæringen af det faglige. Der er altså tale om at lære på en anden og mere aktiv måde. Vi kan tilbyde en side, hvor det ud fra klassetrin, fag og emne bliver meget nemt at hive en aktivitet ud, der er lige til at overføre på det, man har tænkt sig i sin undervisning. Særligt har vi koncentreret os om at udvikle og tilpasse aktiviteter, som vil være relevante og alderssvarende i overbygningen.

Derudover arbejder vi på også at kunne tilbyde forskellige faglige forløb, brain breaks og opgaver, samt årsplaner. Vi tilføjer løbende nye aktiviteter, opgaver, materialer, ophæng til klasseværelset osv. Til de fleste aktiviteter, vil der være materialer klar til udprintning, hvis aktivitetens gennemførelse kræver anvendelse af dette.

I fremtiden håber vi også at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at købe færdige materialekasser.

Ligger du inde med en god idé, hører vi gerne fra dig. Du vil selvfølgelig blive krediteret med navn på.

Sådan finder du opgaver og aktiviteter

  1. Vælg klassetrin (indskoling, mellemtrin, overbygning)
  2. Vælg fag (dansk, matematik, kristendom m.v.)
  3. Vælg aktivitetstitel (eks.: ”udsagnsord – hop et ord”)

OBS: Står der på aktivitetsarket: “(findes under menupunktet “Opgaveark”)”, kan du med rimelighed forvente, at du kan finde materialet under dette punkt. Står der derimod “(se evt. menupunktet “Opgaveark”)”, kan du måske finde anvendelige opgaver eller materialer til.